loading...
کونگفو
صبح البرز بازدید : 22 دوشنبه 06 اردیبهشت 1400 نظرات (0)

شائولین کونگ فو


به جرات تمام میتوان گفت که سبک شائوین کونگ فو که به عنوان زیر مجموعه ای از رشته ی رزمی ووشو (مجموعه ورزش های رزمی چینی و در اصلاح عامیانه کونگ فو) محسوب میگردد قدرتمند ترین سبک و رشته ی رزمی جهان است که هیچ رشته ی دیگری تاب مقاومت در برابر اساتید افسانه ای این رشته را ندارند!

این رشته از 72 مهارت مختلف تشکیل یافته که با نام هایی چون دست آهنین- گردن اهنین و... نام گذاری شده اند.

قهرمانان این رشته راهبانی هستند که در معبد شائولین چین به تمرین میپردازند.

کسانی که در یک یا چند مهارت از این مهارت های 72 گانه مهارت پیدا کنند به قدرتی مافوق یک انسان دست می یابند!

برای مثال اساتیدی از این سبک به عرصه ی ظهور رسیده اند که میتوانند با استفاده از دست های خود ریگ ها را به شن تبدیل کنند – با ضربات دست قطعات بزرگ سنگ را خرد کنند و ...

برخی از این اساتید قادرند خود را به صورت دار زدن قرار دهند اما خفه نشوند ! یا در برابر ضربات تنه ی یک درخت بزرگ که به سینه ی آن ها وارد میشود مقاومت کنند!

تاریخچه معبد شائولین (shaolin si zhi ) در بر دارنده نام بسیاری از راهبان مبارز می باشد که همگی به مراتب بالایی از تسلطی رازگونه که شامل توانائیهای بالای انسانی می باشد، نائل گردیدند ؛ مراتبی که حاصل تلاشی خستگی ناپذیر در تمرینات و رعایت روشهای صحیح تمرین می باشد ، بعنوان مثال راهب hong wen  که در قرن 13  می زیسته در وضعیت نشست مابو یک قطعه سنگ به وزن 50 kg  روی سر خود قرار داد و روی هر زانوی خود یکنفر ایستاند و در این وضعیت تا زمانی که یک شمع بخور بزرگ به ارتفاع قد یکنفر تا نیمه سوخت قرار گرفت.

شاگرد وی jue yuan  توانست در مقابل تعداد زیادی نیزه که به سمت وی پرتاب می شد تغییر مکان دهد ، با مشت قطعه سنگها را خورد کند ، با انگشت خود دیوار را سوراخ کند ، ریگهای روی زمین را با کف دست خود به پودر تبدیل کند و در به کار گیری تمامی اسلحه های شائولین مهارت کافی بدست آورد.

راهب zhi yin  که در قرن 15 زندگی میکرده در سن 16  سالگی وارد معبد شد ولی از آنچنان توانایی بهره داشت که می توانست به راحتی سنگی به وزن 500kg را با فشار پا به حرکت در اورد ، تنه درخت را با ضربه پا بشکند و با پاشنه آنان را پرتاب کند و تعدادی مهاجم را همزمان با یک ضربه پا از پای در آورد.

راهب shu ran که در قرن 17   می زیسته در هنر " جسم نورانی " ching gong کاملا استاد بود از چاله ای به درون چاله ای دیگر می پرید ، می توانست بالای دیوارهای بلند و پایه های عمودی بپرد و بهمین خاطر وی را استاد مسلم کونگ فو نام نهاده بودند . راهب هم عصر وی shu ching  در هنر "انگشتان  الماس " کاملا استاد بود و می توانست با انگشتان خود قطعه چوب را سوراخ کرده و با ایجاد شکاف ، آن را به حصیری در هم تبدیل کند و با ضربه آرنج قطعه سنگ را به شن ریزه ها تبدیل کند.

قرن 19  نیز شاهد استادان واقعی زیادی بود ؛ راهب ji hiu صاحب موفقیت برجسته ای در تمرین سبک سخت ying gong  بود وی قطعه سنگهای بزرگ را با ضربه آرنج به پودرهای الماس تبدیل میکرد و تیرهای ضخیم چوبی را با ضربه ساعد دست می شکست و همچنینی در هنر "ناقوس طلایی" دارای مهارت کامل بود ؛ ضربه چکش بزرگ آهنینی هیچ آسیبی بوی نمی رساند.

راهب heu fa  از تیرهای که به سمت وی از کمان پرتاب میشد براحتی میگریخت و در مقابل نیزه های که وی را نشانه گرفته و پرتاب می شدند تغییر مکان می داد و استاد روش " پائئ به وزن 1000 جینز " بود و سنگهای بزرگ را با ضربه پا متلاشی می کرد.

راهب zhen yue  بر دیوارهای عمودی با ارتفاع سه متر می دوید و در هنر " قدمهای نورانی " مهارت داشت ، شاگرد وی ru bi  به موفقیت های بزرگی در هنر ying gong نائل شده بود و بعلاوه هنر lohan gong  را نیز تحصیل کرد و می توانست در مقابل دشمنان مسلح در ظلمات تاریکی مبارزه کند.

در این رشته فرم های متعدد بسیاری نیز وجود دارد در عین زیبایی کاربرد مبارزه هم دارند در این رشته تمام انواع سلاح ها وجود دارد ، حتی سلاح هایی عجبیب که تا بحال حتی آن ها را ندیده ایم!

کامل ترین و قویترین سبک رزمی جهان تنها میتواند کونگ فوی شائولین چین باشد که برای دیگر رشته ها حرفی برای گفتن باقی نمیگذارد.

برای آشنایی با این رشته دیدن مستند معبد شائولین توصیه میشود.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مختصری در باب حامدرحیمی پنجکی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 49
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 26
  • بازدید سال : 270
  • بازدید کلی : 1,430